Ismét akadálymentesített színházi előadás

Ismételten akadálymentesített színházi előadás  lesz 2020. február 14-én a tatabányai Jászai Mari Színházban. Az előadás címe:  Tesztoszteron, műfaját tekintve zenés macsózás.
Az előadáson audionarráció segíti a látássrülteket abban, hogy maradandó színházi élményhez jussanak.
A jegyek ára a látássérülteknek : 1 000.-Ft/fő a kísérőknek ingyenes.
 Andrzej Saramonowicz :   TESZTOSZTERON
Rendező: Horváth Illés 
Egy félresikerült esküvő után hat férfi érkezik ziláltan, megtépázva a tervezett lakodalom helyszínére. Egyetlen pincért találnak ott, akit azonnal magukkal rántva, zárt ajtók mögött megkezdik a nem éppen hétköznapi mulatságot.
A krimis felütéssel induló történet úgy adagolja nekünk a titkokat, ahogy a pincér tölti meg a poharakat. Ahogy új és újabb üvegek nyílnak, egyre többet tudunk meg az elmaradt esküvőről, családi viszályokról, súlyos vagy éppen nevetséges frusztrációkról, el nem törölhető emlékekről, melyek életüket a legmélyebb szintekig meghatározzák; legfőképp pedig azokról, akikhez mindennek a nagy része köthető: a nőkről. Vagyis, ahogy a férfiak látják őket és általuk saját magukat is.
Ez a nyers, szókimondó komédia miközben sokszor röhejessé is teszi őket, valójában húsig hatoló mélységgel beszél a férfiakról, hiszen maguk között vannak, megmutathatják azt az oldalukat, amit elrejtenek a nők elől, vagy akár saját maguk elől is. Pedig talán ezzel kellene kezdeni.
Az előadás élőzenés, az elhangzó dalok Balázs Feco engedélyével kerültek felhasználásra.
Kérjük érdeklődő Sorstársainkat, hogy az előadáson történő részvételüket jelezzék Egyesületünk felé 2020. január 10-ig elérhetőségeink valamelyikén.
vgykeme@gmail.com
34/317-559
06/30/506-4826