A nyárról beszélgettünk a júniusi klubnapon

 A nyárról beszélgettünk a júniusi klubnapon

Egyesületünk klubnapot tartott 2024. június 10-én, Tatabányán, a Millenium parkban található sportirodában. Az eseményen 20 fő vett részt.

A programot Nagyné Papp Edit egyesületi elnök nyitotta meg, aki az expozéjában köszöntötte a résztvevőket, és röviden ismertette az esemény tematikáját.

A klubnap első részében egy szakmai megbeszélésre került sor, aminek keretében egyesületünk elnöke a júniusban várható programokkal kapcsolatos információkat vázolta.

A rendezvény második részében az irodalmi csoport vezetője, Nagy Zoltánné Marika mutatta be írói munkásságát a résztvevőknek. Ezt követően Hódosi Ildikó előadóművész érdekes szemelvényeket olvasott fel az írónő verseskötetéből.

A klubnap utolsó részében egy segédeszköz bemutatóra került sor, aminek keretében egyesületünk egyik elnökségi Tagja, Markó Sándor mutatta be az iPhone okostelefonban megtalálható Naptár alkalmazás legfontosabb funkcióit. Ezt követően a résztvevők feltehették az elhangzottakkal kapcsolatosan felmerült kérdéseiket, majd egy kellemes hangulatú beszélgetés vette kezdetét.

Az esemény végén Nagyné Papp Edit egyesületi elnök megköszönte mindenkinek a részvételt, majd lezárta a rendezvényt.

Pillmann Tünde

Várgesztes, 2024. június 10.