Útmutató az Evo e10 készülékhez 5. rész

 

Útmutató az Evo e10 készülékhez 5. rész

 A jelen dokumentum a Visor című podcastsorozat június 14.i adásában elhangzottak rövid összefoglalóját tartalmazza, amiben Görcsi Krisztián műsorvezető folytatta a látássérült emberek körében meglehetősen népszerű Evo e10 készülék beállításainak ismertetését. Az adásban ezúttal a lejátszási, és a felvételi beállítások, a gyorsbillentyűk testreszabása, valamint az eszköz bekapcsolásának mikéntje került terítékre.

Lejátszási beállítások: Ebben a menüpontban meghatározhatjuk, hogy az eszköz megjegyezze e a hangos, és a Daysi könyvek, valamint a készülékre felmásolt zenék lejátszási pozícióját. A funkciók között a fel, és a lenyíllal közlekedhetünk, az állapotot pedig a jobbra, és a balra nyíllal változtathatjuk meg.

Felvételi beállítások: Itt szabhatók testre a készülék által rögzített hanganyagok legfontosabb tulajdonságai. Ez magában foglalja sok más mellett a felvétel formátumát, a zajszűrést, valamint a hangfájlok helyét. A funkciók között a fel, és a le nyíllal közlekedhetünk, az állapotot pedidg a jobbra, és a balra nyíllal változtathatjuk meg.

Gyorsbillentyűk beállításai: A funkció segítségével a készülék gombsorának alsó részén található Zene, és Rádió gombjára állíthatunk be funkciókat. A menüpontok között a fel és a lenyíl billentyűkkel közlekedhetünk, míg a beállításokat az Ok gombbal hagyhatjuk jóvá.

Bekapcsolás hangja és rezgés: Itt állíthatjuk be azt, hogy az eszköz, a bekapcsolást rezgéssel, vagy hanggal jelezze a számunkra. A funkciók között a fel, és a lenyíl gombokkal közlekedhetünk, míg a beállítást az Ok gombbal hagyhatjuk jóvá.

A hangosbemutatót követően, Görcsi Krisztián műsorvezető megköszönte mindenkinek a figyelmet, majd elköszönt a hallgatóktól.

Pillmann Tünde

Várgesztes, 2023. június 14.