Farsangoltunk a februári klubnapon

 Farsangoltunk a februári klubnapon

 Egyesületünk 2024. február 12-én megtartotta idei első klubnapját Tatabányán, a Millenium Parkban található sportirodában.

A program elején a résztvevők megemlékeztek egyesületünk volt elnökéről: Frecska Józsefről, aki a közelmúltban hunyt el.

Az eseményt Nagyné Papp Edit elnök nyitotta meg, aki az expozéjában néhány szóban bemutatta a klubnap tematikáját, majd kellemes időtöltést kívánt a megjelenteknek.

A program első részében egy több témakört felölelő szakmai megbeszélésre került sor. Ennek keretében többek között ismertetésre kerültek a 2024-es esztendőben várható szakmai programok, valamint az éves, és a választó közgyűléssel kapcsolatos legfontosabb információk is elhangzottak.

Az esemény második részében a résztvevők feltehették a beszélő okoseszközök használatával kapcsolatosan felmerült kérdéseiket Markó Sándor, és Pillmann Tünde elnökségi tagoknak, akik természetesen készséggel álltak a sorstársak rendelkezésére.

A klubnap harmadik részében Nagyné Papp Edit aktív közreműködésével egy segédeszközbemutató került megvalósításra. A prezentáció ideje alatt a résztvevők testközelből ismerkedhettek meg a látássérült emberek számára kifejlesztett Blindshell2 nevet viselő készülék legfontosabb funkcióival.

Az esemény hátra lévő részében egy zsíroskenyér partyval egybekötött farsangi bál került megtartásra. Ennek részeként a megjelentek felelevenítették a fenti ünnepkörhöz kapcsolódó népszokásokat, miközben ismert slágerek hangzottak el.

A program végén minden résztvevő jó hangulatban tért haza.

Pillmann Tünde

Várgesztes, 2024. február 12.