Ady Endre versmondó verseny

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének Horizont Kultúrcsoportja "Tükörben a vers, tükörben a költő" címmel idén is meghirdeti versmondó versenyét, melynek időpontja: 2019 május 18. szombat délelőtt 10 óra.
A rendezvény helye: Vakok Állami Intézete kultúrterem 1146 Budapest Hermina út 21.
A program a Költészet Napja tiszteletére kerül lebonyolításra.
Kötelező vers Ady Endre (1877-1919) bármely költeménye, a szabadon választott vers bármely költő bármely alkotása lehet.

Jelentkezési feltételek:
a versenyen minden 14. életévét betöltött sorstárs vagy pártoló tag részt vehet egyesületi tagságtól függetlenül vagy bárki, aki a verseket kedveli és szívesen elő is adja azokat.

Jelentkezési határidő: 2019. május 10.

Jelentkezni lehet Bereczk Istvánnénál a 06-20-9770-356-os telefonszámon vagy Nagy Krisztinánál a horizontkultura@gmail.com címen vagy a 06-30-900-69-44-es telefonszámon vagy a Hermina Egyesület irodájában félfogadási időben.

A versenyen előadott produkciókat 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
3 díj és egy Közönségdíj kerül kiosztásra.
A díjak a látássérültek mindennapi életét segítő eszközök, illetve szabadidős tevékenységet biztosító belépőjegyek, színházjegyek, könyv és CD jutalom lesz.

Ady Endre költeményei megtalálhatók az interneten illetve a Braille és Hangos Könyvtárban.

Kérjük a jelentkezőket, hogy a verseny előtt kb. fél órával szíveskedjenek megjelenni regisztráció céljából és az előadni kívánt versek szövegét kinyomtatva adják le Lévai Szabó Márta részére!

Bármilyen kérdés esetén forduljanak a verseny szervezőjéhez Bereczk Istvánnéhoz a fentebb megadott telefonszámon.

Mindenkinek jó felkészülést kíván

a Horizont Kultúrcsoport Vezetőség