2019. 3. sz. Körlevél

Kihelyezett kistérségi fogadónapok

ESZTERGOM:     
2019. október 07-én 11:00 - 13:00 óráig
                
Támogató Szolgálat- Veled- Érted Egyesület
Esztergom, Simor János utca 24.

OROSZLÁNY:2019. október 17-én 10:00 - 13:00 óráig            
Kölcsey Ferenc Művelődési Központ
Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

DOROG:
2019. október 21-én 10:00 - 13:00 óráigJózsef Attila Művelődési Ház
Dorog, Otthon tér 1.

TATA:
2019. november 06-án 10:00 - 13:00 óráigMagyari Zoltán Művelődési Ház
Tata, Váralja utca 4.

A kistérségi fogadónapok idején az Egyesület irodájában az ügyfélfogadás szünetel!
A 2020. évi tagdíj összege a 18 év feletti rendes tagok részére 3.200 Ft, a befizetési határidő 2020.01.31.! Betelt tagkönyv cseréje 500 Ft, mely esetben 1 db igazolványkép szükséges!
Kérjük a tagdíjhátralékos tagjainkat, hogy rendezzék elmaradásukat, kérésre csekket küldünk! Előzetes egyeztetés után bankszámlára történő utalással is rendezhető a tagdíj, de a tagkönyv érvényesítése ekkor is szükséges, azt postán kérjük beküldeni!
Klubnapok az év hátralévő részében: 2019. október 14-én  - A  Klubnap keretében emlékezünk meg a Fehérbot Nemzetközi Napjáról. Ezen a napon a Labrador Kft. segédeszköz bemutatót tart. A bemutató után ünnepi műsort hallgathatnak meg az érdeklődők.
2019. november 11. - Őszi sakk, logikai játék bajnokság.
A klubnapok helyszíne: Sportiroda, Tatabánya, Jubileum Park. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Az ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása 2019. szeptember 01-től megváltozott, így az ügyfélszolgálat a hétfői napokon is működik a 10-14 óráig. Nyitvatartás a többi napon változatlan.
Téli szünet az ügyfélszolgálati irodában: 2019. december 16-tól 2020. január 01-ig az ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása szünetel. Első ügyfélfogadási nap: 2020. január 02-án 13.00 órától.
TÁVSZEM: Elindult és folyamatosan történik a Távszem alkalmazás tesztelése, melyben minden egyesületi tag részt vehet. Felhívjuk azon egyesületi tagjaink figyelmét, akik  a Távszem alkalmazáshoz tesztkészüléket kaptak, rendszeresen vegyék igénybe az alkalmazást.
A 2019. 07. 20-i Választó Közgyűlés után az elnökség tagjai:
Egyesületi elnök: Nagyné Papp Edit
Alelnök: Tóth Sándor
Elnökségi tagok: Markó Sándor, Császár Győző, Móricz Ádám.
A Felügyelő Szerv tagjai: Farakasné Lengyel Katalin, Nagy Zoltán, Lukácsi Mónika
A Csörgőlabda Szakosztály vezetői: Tóth Sándor, Móricz Ádám, Pillmann Tünde.
A Közgyűlésen hozott határozatokról a honlapunkon tájékozódhat. www.vgykeme.hu
Újra lehet pályázatot beadni az Erzsébet program keretében: 1. Nagycsaládosok számára 2020-ban felhasználható üdülésre
Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött, magánszemély, akinek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg a 2019. január 1-jén érvényes minimálbér összegét továbbá három vagy annál több gyermeket nevel saját háztartásában, akik után – a pályázat benyújtása napján – családi pótlékra jogosult.
További részletek, valamint az új hozzájáruló nyilatkozat az alábbi címen találhatók: http://www.erzsebetprogram.hu/nagycsalados-palyazok-szamara_2020
2. Fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok számára 2020-ban felhasználható üdülésre.
Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött magánszemély, akinek családjában legalább egy fő magasabb összegű családi pótlékra jogosult, a pályázat benyújtásának napján 18. életévét be nem töltött fogyatékossággal élő gyermeket nevelnek, valamint a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg a 2019. január 1-jén érvényes minimálbér összegét. A pályázat keretében támogatásban részesíthető továbbá a pályázatot benyújtó személy házas- vagy élettársa, valamint legfeljebb még egy, a családban nevelt, családi pótlékra, vagy magasabb összegű családi pótlékra jogosult gyermek. További részletek, valamint az új hozzájáruló nyilatkozat az alábbi címen találhatók: http://www.erzsebetprogram.hu/fogyatekossaggal-elo-gyermeket-nevelo-csaladok-szamara-2020
Nyugdíjasok és fogyatékossággal élő személyek szeptember végétől pályázhatnak kedvezményes üdülésre:
A nyugdíjasoknak és a fogyatékossággal élőknek szóló, kedvezményes üdülésre vonatkozó pályázatok szeptember végén nyílnak meg  (a feltételek innentől tekinthetők meg).  A jelentkezés feltétele a regisztrációt követően a szükséges adatok megadása a személyes profilban, valamint a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű formanyomtatvány kitöltése és csatolása a profilhoz.  Pályázni kizárólag elektronikusan, a www.erzsebetprogam.hu oldalon lehetséges.
Pályázatokkal kapcsolatban a 06 1 88 44 111-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@erzsebetprogam.hu e-mail címen tájékozódhat.
Segédeszköz vásárlás támogatásához pályázat: Szeretnénk felhívni egyesületi tagjaink figyelmét, hogy 2019. október 30-ig lehet benyújtani pályázatokat segédeszköz támogatásra egyesületünkhöz.
A pályázat feltételei a vgykeme.hu oldalon olvasható. Ugyanitt tölthető le az adatlap a pályázat benyújtásához. A segédeszközök beszerzéséhez ajánljuk, hogy keressék fel az MVGYOSZ Segédeszközboltját, ahol az elérhető segédeszközökről és az aktuális árakról is tájékozódhatnak. http://www.mvgyosz.hu/amit-adunk-hu/latasserulteknek-hu/seged-eszkozbolt/
Bodor Tibor Hangoskönyvtár: Az MVGYOSZ  Bodor Tibor Hangoskönyvtára rendszeresen frissülő állománnyal várja az érdeklődőket. Egyesületi tagok részére ingyenesen vehető igénybe személyesen, postai úton, vagy mobil alkalmazás segítségével.  További részletek:
http://www.mvgyosz.hu/amit-adunk-hu/latasserulteknek-hu/bodor-tibor-hangoskonyvtar/
Üdvözlettel, az Egyesület vezetősége és
                                                                                                                      Nagyné Papp Edit
                                                                                                                      egyesületi elnök