Csörgőlabda bemutató a Füzes utcai általános iskolában

Csörgőlabda bemutató a Füzes utcai általános iskolában

Szakosztályunk a parasportnap alkalmából csörgőlabda bemutatót rendezett a tatabányai Füzes utcai Általános iskolában 2022. február 23.án. Az eseményen 2 fő játékos, valamint Tóth Sándor, a szakosztály vezetője, egyben a csapat edzője vett részt. A csapat munkáját a program időtartama alatt egy önkéntes is segítette.

Az eseményt megelőzően a rendezvénynek helyet biztosító oktatási intézmény vezetője felkérte a szakosztályt a rendezvény megtartására, aminek a csapat örömmel tett eleget.

A nagy napon, 2022. február 23.án a szakosztály képviselői megjelentek a program helyszínén. A pálya elkészítését követően Pillmann Tünde, a csapat egyik játékosa ismertette az oktatási intézmény diákjai, és tanárai részére a csörgőlabda sportjáték kialakulásának történetét, és a játék legfontosabb szabályait. Ezután a szakosztály megjelent tagjai: Rakó Levente, és Pillmann Tünde egy néhány perces bemutató keretén belül demonstrálták az elhangzottakat.

Ezt követően az iskola vállalkozó szellemű diákjai kipróbálhatták ezt az izgalmas sportot.

Az esemény zárásaként, az oktatási intézmény dolgozói, és diákjai visszajelzést adtak a szakosztály megjelent képviselőinek a rendezvény lebonyolításával kapcsolatosan. A visszajelzések mindegyike pozitív volt.

Köszönetet mondunk a Füzes utcai Általános Iskola igazgatójának: Pintér Péternek, hogy lehetővé tette a program megvalósítását, valamint a tatabányai Csörgőlabda Szakosztály megjelent képviselőinek a rendezvény színvonalas lebonyolításáért.

Csörgőlabda Szakosztály Tatabánya

 

A beszámolót ékszítette: Pillmann Tünde

Várgesztes, 2022. február 24.