Csörgőlabda bemutató a Tüske-csarnokban

 Csörgőlabda bemutató a Tüske-csarnokban

2022 április 21.én az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem szervezésében egy sportnap került megtartásra a Budapesten található Tüske-csarnokban, amelyen a tatabányai Csörgőlabda Szakosztály is képviseltette magát. A csapatot 3 fő játékos, és Tóth Sándor edző képviselte.

A szakosztály tagjai kisbusszal érkeztek meg a program helyszínére, ahol a pálya elkészítését követően, megkezdődött maga a program.

Mielőtt azonban az esemény teljes terjedelmében részletezésre kerülne, fontosnak tartjuk megemlíteni azt is , hogy az eredeti tervek szerint az ELTE hallgatóinak lehetőségük nyílt volna a vak ping-pong kipróbálására is, ám ez végül nem valósulhatott meg.

A rendezvény nyitányaként Pillmann Tünde, a szakosztály egyik játékosa ismertette a megjelent hallgatók, és tanáraik részére a csörgőlabda sportjáték kialakulásának történetét, és a legfontosabb szabályokat, majd a csapat megjelent tagjai egy rövid bemutató keretében demonstrálták a megjelent hallgatók részére az elhangzottakat.

A program 2. részében az egyetem hallgatói, és tanárai izgalmas körmérkőzéseken mérhették össze a tudásukat.

Az esemény zárásaként a hallgatók, és tanáraik visszajelzést adtak Tóth Sándor edzőnek, és a csapat megjelent képviselőinek a csörgőlabda bemutató lebonyolításával kapcsolatosan. A visszajelzések mindegyike pozitív volt.

Ezt követően, a hallgatók egy-egy ajándékcsomaggal köszönték meg a szakosztály tagjainak a rendezvényen való részvételt.

Pillmann Tünde

Várgesztes, 2022. április 25.