Halászlé parti Kecskéd 2022

 Halászléparti Kecskéd 2022

 Immár évek óta hagyomány, hogy egyesületünk halászlépartit rendez a kecskédi horgásztónál. Így történt ez az idei esztendőben is.

A program 2022 július 23-án, szombaton valósult meg, 35 fő részvételével.

Az esemény megszervezésével kapcsolatos teendők oroszlán részét Tóth Sándor Egyesületi alelnök, és felesége vállalta magára.

A kitűzött napon, 2022. július 23-án, szombaton, a résztvevők megjelentek a program helyszínén, a kecskédi horgásztónál. A rendezvény két részből épült fel.

A délelőtt folyamán a sorstársak feltehették az iPhone, és a számítógép kezelésével kapcsolatos kérdéseiket Markó Sándor elnökségi tagnak, aki természetesen készségesen állt a hozzá forduló vak, és gyengénlátó emberek rendelkezésére.

A finom ebéd után, a nap további része tókörüli túrával, és vidám beszélgetéssel telt. A kellemes hangulatról az egyesület egyik látássérült tagjának házastársa gondoskodott, aki a szájharmonikáján ismert slágereket adott elő, a résztvevők nagy örömére.

A program végén a résztvevők köszönetet mondtak Tóth Sándor Egyesületi alelnöknek, és feleségének a minőségi ellátásért.

Pillmann Tünde

Várgesztes, 2022. július 27.