A Lapról hangra portál hírei

 

Chip Magazin és egyéb újdonságok a Lapról hangra weboldalon

 

A mai naptól az oldal friss fejlesztéseinek köszönhetően rengeteg újdonsággal várja régi és új olvasóit a Lapról hangra portál. Az INFOALAP által működtetett szolgáltatás nyitó oldalán immár folyamatosan megújuló cikkválogatásaink segítenek rátalálni a legérdekesebb, legszínvonalasabb tartalmakra. Egyedülálló újdonságként mostantól, Pregh Balázs professzionális tolmácsolásában, a Chip Magazin 2021-es lapszámainak cikkeit is meghallgathatja.

A portál nyitó oldalán megjelenő legfrissebb cikkválogatásban ma a Chip magazin márciusi lapszámának írásai olvashatók. A korábbi cikkajánlóink tartalmából és a Chip magazinok előző lapszámaiból a portál keresés menüjének cikkválogatások listájában választhat.

Kedvcsinálóként néhány téma a magazin cikkei közül:

-          A januári vezércikkből megismerhetünk 15 titkos funkciót a Windows 10-ben.

-          Gyakorlati tanácsokat kaphatunk a virtuális gépek használatával kapcsolatban.

-          Olvashatunk a Facebook mesterséges intelligencia kutatási részlegének vezetőjéről.

-          Megismerhetünk néhány hangszórót és funkcióikat, hogy könnyebb legyen a választás.

-          Olvashatunk arról is, hogy az otthoni munkavégzéshez miképp alakítsuk ki környezetünket úgy, hogy az kényelmes és egyben hatékony is legyen, vagy éppen bizonyos biztonsági kockázatokról, hogy képesek legyünk felismerni és hatékonyan elhárítani egy adott problémát.

A weboldalra egyszerűen és gyorsan lehet regisztrálni és a látássérültség igazolása után máris elérhetővé válik a portál több mint 10.000 felolvasott cikke. Igény esetén az igazolást e-mailen is elküldheti nekünk a laprolhangra@infoalap.hu email címre.

Ha kérdései lennének az oldal használatával kapcsolatban, a Használati útmutató rovatunkban talál tájékoztatást, de írhat is nekünk a laprolhangra@infoalap.hu e-mail címre.

Telefonon feltett kérdéseire ügyfélszolgálatos kollégáink a +36 (1) 273-3188, és a +36 (70) 295-9288-as telefonszámon adnak tájékoztatást.

Várunk mindenkit, aki önkéntesek által felolvasott, nyomtatásban megjelent újságok, folyóiratok cikkeiből szeretne tájékozódni, vagy csak egy kis otthoni kikapcsolódásra vágyik.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány